Wikivarum

Om kommunismen och nazismen | november 14, 2010

Lite historisk bakgrund angående hur kommunismen och nazismen hänger ihop.

Den ideologi som förespråkar att det är ok att begå kriminella handlingar mot personer som har det ”bättre ställt” kallas socialism. Den har uppkommit i två olika varianter. Internationell socialism (Internationalism) och Nationell socialism (Nationalsocialism).

Internationell socialism är bättre känd som kommunism, nationell socialism förkortades till nazism. Sålunda har kommunister och nazister mycket gemensamt, framför allt att bägge drivs av behovet att hitta ursäkter för att ta från de rika och ge åt sig själva.

Då sådana ursäkter är behovsstyrda är detaljerna helt irrelevanta. Detaljerna är vad än de behöver vara för att uppnå önskat resultat.

Nationalsocialisterna – nazisterna – behövde en ursäkt att stjäla från sitt lands överklass. Internationalisterna – kommunisterna – behövde en ursäkt att stjäla från sina länders överklass. Som historien visar så räckte det inte med stöld, därpå följde massmord.

När man skall råna och mörda människor i mängder så är det galningar man letar som förmän när jobbet utannonseras. Sålunda är det ofta galningar som stiger i graderna och galningar som så småningom får ledande positioner.

Hade det inte varit Hitler, Lenin, Stalin, Mao etc hade det varit någon annan galning som tog makten.

När sålunda vissa socialister babblar om hur det inte är lika illa att behandla män som om de vore judar som det är att behandla judar som om de vore judar visar det bara de är barn av kommunisternas ursäkt för att råna och mörda de som har det ”bättre ställt”

Det är nämligen den logiska fortsättningen då de berörda inte frivilligt ger bort sina ägodelar. Då måste socialister hitta på ursäkter att tvinga dem. Det som hände i Tyskland på 30-talet var att människor som inte gillade detta då gav nationalsocialisterna sitt stöd.

Nazismen har alltså aldrig fått makten som konsekvens av ideologiskt stöd. Den har fått makt endast som motvikt till internationalistiska tvångsåtgärder.

Precis som är fallet i Sverige 2010. Internationalisterna krävde mer och mer tvång och hoppsan, nationalistiska SD fick 6% och hamnade i Riksdagen. Vem skall vi skylla detta på? Vems ansvar är detta? Jo det är såklart internationalisternas eget fel igen!

Vi kan av historien utläsa att när internationalister börjar betrakta folket som ett problem som skall piskas till lydnad så får nationalister mer makt: Detta med SD var ingen nyhet det var precis samma sak igen. Internationalister skapar nationalism.

Annonser

2 kommentarer »

  1. […] Här fanns tidigare en utveckling av kopplingen mellan hennes resonemang och de teorier som senare resulterade i såväl internationell socialism (kommunism) som nationell socialism (nazism). Det var dock opraktiskt med en lång text i mitten av inlägget så numera kan den som vill fördjupa sig i ämnet läsa den historiska bakgrunden här. […]

    Pingback av Malin Ullgren bekriver män som skurkar och kvinnor som tankelösa våp « Aktivarum — november 14, 2010 @ 6:46 e m

  2. […] skriver same shit as Malin Ullgren baserat på same shitty perspektiv som i internationell form var grunden för kommunismen och i nationell form för […]

    Pingback av Vad sjutton skall alla genusmiljoner betala egentligen? « Aktivarum — november 15, 2010 @ 7:29 f m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: